LASER ENGRAVING MACHINES

ΜΗΧΑΝΕΣ LASER ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

RGCS-400

RGCS-400Περιγραφή
Αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε ειδικά για κατάστημα λιανικής Είναι ιδανικό για χάραξη τρισδιάστατων πορτρέτων , τρισδιάστατων μοντέλων και φωτογραφιών. Είναι πολύ εύκολο και ελέγχετε από έναν υπολογιστή ο οποίος βρίσκετε μέσα στο μηχάνημα . - Είναι πραγματικά ένα σύστημα laser με πολύ υψηλή ποιότητα χάραξης.

Περιγραφή λειτουργίας
Πρώτα παίρνουμε μια τρισδιάστατη φωτογραφία ενός ή περισσότερων προσώπων με την πιο προηγμένη φωτογραφική μηχανή ,μετά από μια μικρή επεξεργασία μέσα από τα προγράμματα της φωτογραφικής μηχανής παίρνουμε το τρισδιάστατο αρχείο σε μορφή αναγνωρίσιμη από το μηχάνημα Laser.
Δεύτερον, εισάγουμε αυτό το αρχείο στο μηχάνημα Laser .
Τρίτον, τοποθετούμε το κρύσταλλο στο μηχάνημα και δίνουμε την εντολή να χαραχτεί το κρύσταλλο.
Περίπου με τις ίδιες κινήσεις μπορούμε να φτιάξουμε φωτογραφίες ή τρισδιάστατα μοντέλα.


Χαρακτηριστικά
Είναι κατασκευασμένο βάση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτει πιστοποίηση CE
Είναι αερόψυκτο.
Διαθέτει μεγάλη σταθερότητα στη λειτουργία του με πολύ μικρή συχνότητα συντήρησης.
Για τη χάραξη ενός τρισδιάστατου πορτρέτου χρειάζεται μόνο 5 mins.

A. Laser δίοδος στα 300Hz υδρόψυκτη
B. 5mins για ένα τρισδιάστατο πορτρέτο μέσα σε κρύσταλλο 5cmX5cmX8cm
Γ .Διαστάσεις 1295mm(H)×1105mm(W)×615mm(L), βάρος150kgs)
Δ. Ωφέλιμη διάσταση χάραξης 50Χ70Χ60mm
Ε. Χαμηλή κατανάλωση ισχύος, χαμηλό κόστος συντήρησης
Ζ. Χρησιμοποιεί προγράμματα που λειτουργούν σε λειτουργικό Windows XP


TJDP-521K

TJDP-521KΠεριγραφή
Αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε ειδικά για την κινητή χρήση για μεταφορά όπου και αν βρίσκονται οι πελάτες σας .Δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με τις μεταφορές και είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί. Είναι πολύ εύκολο και ελέγχετε από έναν υπολογιστή ο οποίος βρίσκετε μέσα στο μηχάνημα . - Είναι πραγματικά ένα φορητό σύστημα λέιζερ που η απόδοσης του δεν διαφέρει σε ταχύτητα και ποιότητα χάραξης από τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Περιγραφή λειτουργίας
Πρώτα παίρνουμε μια τρισδιάστατη φωτογραφία ενός ή περισσότερων προσώπων με την πιο προηγμένη φωτογραφική μηχανή ,μετά από μια μικρή επεξεργασία μέσα από τα προγράμματα της φωτογραφικής μηχανής παίρνουμε το τρισδιάστο αρχείο σε μορφή αναγνωρίσιμη από το μηχάνημα Laser.
Δεύτερον, εισάγουμε αυτό το αρχείο στο μηχάνημα Laser .
Τρίτον, τοποθετούμε το κρύσταλλο στο μηχάνημα και δίνουμε την εντολή να χαραχτεί το κρύσταλλο.
Περίπου με τις ίδιες κινήσεις μπορούμε να φτιάξουμε φωτογραφίες ή τρισδιάστατα μοντέλα

Χαρακτηριστικά
Είναι κατασκευασμένο βάση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτει πιστοποίηση CE
Είναι αερόψυκτο .
Διαθέτει πολύ μεγάλη σταθερότητα στη λειτουργία του με σχεδόν μηδενική συντήρηση .
Έχει μικρές διαστάσεις, είναι ελαφρύ, και έχει πολύ γρήγορη ταχύτητα χάραξης.
Για τη χάραξη ενός τρισδιάστατου πορτρέτου χρειάζεται μόνο 3 min.

A. Laser δίοδος στα 1000Hz αερόψυκτη
B. 3-4min για ένα τρισδιάστατο πορτρέτο μέσα σε κρύσταλλο 5cmX5cmX8cm
Γ .Διαστάσεις 700x450x600mm, βάρος82kgs)
Δ. Ωφέλιμη διάσταση χάραξης 100x100x80mm ή 70x70x80mms
Ε. Χαμηλή κατανάλωση ισχύος, χαμηλό κόστος συντήρησης
Ζ. Χρησιμοποιεί προγράμματα που λειτουργούν σε λειτουργικό Windows XP


3d Mega Capturor ΙΙ

3d Mega Capturor ΙΙΗ 3d scanner Mega Capturor ΙΙ έγινε μόλις 5 ετών και η δημοτικότητά της είναι ακόμα ισχυρή. Η δεύτερη γενεά μιας μακροχρόνιας παράδοσης ποιοτικών τρισδιάστατων digitizers, το 3d scanner Mega Capturor ΙΙ μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Με βάση την ψηφιακή τεχνολογία φωτογραφικών μηχανών το Mega Capturor ΙΙ digitizer εγγυάται μια πολύ γρήγορη μεταφορά στοιχείων με συνδεση FireWire σε laptop pc. Όπως με όλα τρισδιάστατα digitizers InSpeck, το 3d Mega Capturor ΙΙ είναι βασισμένο στην τεχνολογία άσπρου-αλογόνου, η οποία το καθιστά τέλειος ασφαλές για τους ανθρώπους. Σε ένα ένα δευτερόλεπτο, μπορεί γρήγορα να συλλάβει την τρισδιάστατη γεωμετρία ενός ανθρώπου (μορφή) και τη σύσταση (χρώμα) - πολύ γρηγορότερα από βασισμένα σε λέιζερ digitizers! Οποιοδήποτε χρώμα δερμάτων ή τα χαρακτηριστικά προσώπου, η τεχνολογία μας μπορεί να το συλλάβει και να το μετατρέψει σε χρησιμοποιήσιμα υψηλής ποιότητας στοιχεία. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να ανιχνεύσει την τρίχα, η οποία είναι παραδοσιακά ένα πρόβλημα για άλλους. Λόγω της λεπτής σύστασης, της σύνθετης δομής της και πολλών παραλλαγών, η τρίχα είναι πιθανώς το δυσκολότερο πράγμα για να ψηφιοποιήθει.


3d Photo -Crystal Booth Το μέλλον των φωτογραφικών-θαλάμων!

3d Photo -Crystal Booth  Το μέλλον των φωτογραφικών-θαλάμων!Ο τρισδιάστατος θάλαμος (3DPCB) είναι μια νέα μοναδική επιχειρησιακή ευκαιρία. Είναι τόσο μοναδικό στην πραγματικότητα, ότι η InSpeck είναι η μόνη επιχείρηση στον κόσμο που προσφέρει ένα τέτοιο προϊόν! Ο θάλαμός μας μπορεί να εγκατασταθεί στα πάρκα θέματος, εμπορικά κέντρα, αερολιμένες, κέντρα οικογενειακής ψυχαγωγίας, μουσεία και οποιεσδήποτε άλλες υψηλές περιοχές κυκλοφορίας. Θα είστε μεταξύ των πρώτων για να εισαγάγετε αυτό στην πόλη σας; ΟΦΕΛΗ : Κανένας υπάλληλος: οι πελάτες ενεργοποιούν το σύστημα με την πληρωμή και ακολουθούν τις οδηγίες για να λάβουν το εξατομικευμένο τρισδιάστατο χαραγμένο κρύσταλλο. Μικρός χώρος: 2 τετραγωνικά μέτρα) είναι όλος ο χώρος που χρειάζεται για να εγκαταστήσετε το θάλαμο. Ο μικρός χώρος μεταφράζει συνήθως στο μειωμένο κόστος μισθώματος. Χαμηλή συντήρηση: Όλοι οι χειριστές το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι ξαναγεμίζουν το θάλαμο με κρύσταλλα όταν ο θάλαμος είναι σχεδόν κενός και συλλέγουν τα χρήματα περιοδικά. ; Γρήγορη επιστροφή στην επένδυση: Ανακτήστε την επένδυσή σας σε περίπου ένα έτος (εξαρτάται από τη θέση). ; Υψηλά περιθώρια κέρδους: Κανένας ανταγωνισμός: Δεν θα βρείτε ένα παρόμοιο προϊόν αλλού στον κόσμο.

Αναμένεται σύντομα στην Ευρώπη


Εμφάνιση εκτύπωσης
GS-SIK-C2 TJDP 523K LM001 Inpeck Mega Capturor II GS C1 GS SE3028 GS-150130